Χρηματικός έπαινος 1000€ για τους αριστούχους του Λυκείου των Κάτω Ποροΐων δόθηκε από τον δημότη Σιντικής Παναγιώτη Ιακωβίδη

 Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που συγκίνησε μαθητές, γονείς και καθηγητές προχώρησε ο κ. Ιακωβίδης Παναγιώτης, κάτοικος Κάτω Ποροΐων, δωρίζοντας 1000€ στους αριστούχους μαθητές του Λυκείου Κάτω Ποροΐων.

 

Το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουνίου, κατά την επίσημη ολοκλήρωση της μαθητικής χρονιάς, με μία σεμνή τελετή που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Σιντικής και διευθυντής του Λυκείου κ Κούκος Εμμανουήλ στην αίθουσα του Γυμναστηρίου, δόθηκε η δωρεά των χιλίων ευρώ για τους τρεις (3) καλύτερους μαθητές ανά τάξη του Λυκείου.

 

Το συμβολικό ποσό, ως ελάχιστος έπαινος για την προσπάθεια των μαθητών έγινε από τον δημότη Σιντικής, 85χρονο Παναγιώτη Ιακωβίδη σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης.

 

Ο ίδιος, βαθιά συγκινημένος επιβράβευσε την προσπάθεια των παιδιών αλλά και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν οι καθηγητές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία των μαθητών τους.

 

Ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Κούκος, ευχαρίστησε τον κ. Ιακωβίδη για τη θαυμαστή του πράξη και τόνισε τη σημαντική προσπάθεια που συντελείται από όλους τους καθηγητές ώστε το Γυμνάσιο – Λύκειο Κάτω Ποροΐων να είναι σε αποτελέσματα από τα καλύτερα στον Νομό Σερρών.

 

Το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κερκίνης Κωνσταντίνος Νικηφόρου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σιντικής Ιάκωβος Ιακωβίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κάτω Ποροΐων Κωνσταντίνος Θωμαΐδης, ο Γυμνασιάρχης Δημήτριος Αρδανιώτης, πλήθος καθηγητών και οι συγγενείς των παιδιών.

Να αναφερθεί ότι αριστούχα για την 3η Λυκείου βάση αποτελεσμάτων ανακηρύχθηκε η Σοφία Σαμολαδά, για την 2η Λυκείου η Ραφαηλία Χονδρογιάννη και για την 1η Λυκείου ο Σπύρος Ιακωβίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *