Υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Σιντικής ο Γ. Τάτσιος ( βίντεο)

Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σιντικής ανακοίνωσε σε συνέντευξη  τύπου που παραχώρησε χθες το βράδυ ο κ. Γιώργος Τάτσιος. Παράλληλα παρουσίασε και το όνομα του συνδυασμού του « Νίκη της Σιντικής”

 

Ο κ.Τάτσιος έθεσε ως κυρίαρχο στόχο την ανάσχεση της «αιμορραγίας» σε ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής και τόνισε ότι μπορεί να επιτευχθεί αξιοποιώντας τους ανεξάντλητους πόρους που διαθέτει η Σιντική με την δημιουργία θέσεων εργασίας και τις κατάλληλες υποδομές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

 

Ανακοίνωσε  ότι θα διεξαχθεί πόρτα-πόρτα μέτρηση του δείκτη ποιότητας ζωής του δημότη Σιντικής ως εργαλείο σύγχρονης διοίκησης με σκοπό την στοχευμένη βελτίωση της καθημερινότητας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλες ευπαθείς ομάδες, καθώς και στην απουσία κοινωνικών υπηρεσιών στον Δήμο Σιντικής. Με σύνθημα «ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ» η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο αποτελεί προτεραιότητα.

 

 

Ο κ.Τάτσιος έδωσε το στίγμα της ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ λέγοντας ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να υπάρχουν παρατάξεις, εφόσον όλοι επιθυμούν και αγωνίζονται για το καλό του τόπου. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι ανούσιες αντιπαλότητες δεν βοηθούν τον τόπο, ότι «ο αληθινός αντίπαλός μας είναι ο κακός μας εαυτός» κι ότι «οφείλουν οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συνεργαστούν για την επίλυση των προβλημάτων της Σιντικής». Τόνισε ότι η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ μπορεί να οδηγήσει τον τόπο σε ανάπτυξη και έκανε κάλεσμα να συστρατευτούν σε αυτήν όσοι αγωνιούν για το μέλλον της Σιντικής και επιθυμούν να γεμίσουν οι κοινότητες με παιδιά!

 

Με προμετωπίδα την λαϊκή κυριαρχία η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ διεκδικεί το μέλλον του τόπου και δίνει ΕΛΠΙΔΑ για βελτίωση της καθημερινότητας, οικονομική ανάπτυξη, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. Φιλοδοξεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της πολυπόθητης ανάπτυξης που προσδοκούμε εδώ και τόσα χρόνια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *