Αλλαγή «φρουράς» στη Σιντική ΔΑΕ μετά τις παραιτήσεις «αστραπή» Προέδρου και Αντιπροέδρου

Δεν… μακροημέρευσαν οι κ.κ. Γιώργος Τσίντσιος και Ζαχαρίας Μαβινίδη του προέδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα στη «Σιντική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία» καθώς 15 ημέρες μετά υπέβαλαν τις παραιτήσεις του. Η μη γνωστοποίηση, τουλάχιστον δημόσια των λόγων που ώθησαν τους δύο άντρες σε παραίτηση «αστραπή», προκάλεσε ουκ ολίγες συζητήσεις στα πολιτικά «πηγαδάκια» του δήμου Σιντικής.

 

Να θυμίσουμε πως οι κ.κ. Τσίντσιος και Μαβινίδη είχαν αναδειχθεί στις θέσεις αυτές κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 21 Ιανουαρίου.

 

Σήμερα, συνεδρίασε εκ νέου του Διοικητικό Συμβούλιο και κατά την εκλογική διαδικασία εξελέγη νεα πρόεδρος της «Σιντική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία» η κα Έφη Παραστατίδου. Για τη θέση του Αντιπροέδρου προτάθηκε από τη Δημοτική Αρχή και εξελέγη ο Γιώργος Καρπουχτσής, ως μέλος της αντιπολίτευσης.

 

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής η κα Παραστατίδου και ο κ. Καρπουχτσής επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, ο οποίος τους συνεχάρη για την εκλογή τους και τους υποσχέθηκε ότι o ίδιος θα είναι δίπλα τους σε ότι κι αν χρειαστούν.

 

Τόσο η κα Παραστατίδου, όσο και ο κ. Καρπουχτσής ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και δεσμεύτηκαν να εργαστούν με ζήλο προκειμένου να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *