Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σιντικής Χ. Μουμτζίδης από το συνδυασμό «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σιντική»

 Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της Χαράλαμπος Μουμτζίδης από το συνδυασμό «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σιντική» της Όλγας Φυταγκουρίδου. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μουμτζίδης κάνει γνωστό ότι διαχωρίζει τη θέση του από τον συνδυασμό «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σιντική» σημειώνοντας πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει γνωστή και η απόφαση του στο Σώμα. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Μουμτζίδης αναφέρεται στην κ. Φυταγκουρίδου λέγοντας ότι είχε συνάντηση μαζί της, χωρίς να την κατονομάσει γράφοντας ότι «βρέθηκα με την δασκάλα με τα ”χρήσιμα μυαλά”»

 

Στην ανάρτησή του, ο κ. Μουμτζίδης τονίζει:

 

Πάντα επιβεβαιώνεται …όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ? και όπου υπάρχει ένας μύθος πρέπει να συνταχθείς μαζί του για να του δώσεις αληθινό πρόσχημα. [ ποτέ δεν ραντίζεις με αεροζόλ ένα σπίτι αν δεν υπάρχει έστω μια μύγα ).

 

Το χθεσινό βράδυ ήταν ιδιαίτερο για μένα βρέθηκα με την δασκάλα με τα ”χρήσιμα μυαλά” και σε έναν διάλογο δύο ωρών που είχε αληθινές και ψεύτικες αφηγήσεις συμφωνήσαμε με δική μου παρότρυνση ότι δεν με οφείλει τίποτα ούτε της οφείλω τίποτα.

 

Όταν αποχώρησα ένιωσα μια ιδιαίτερη χαρά και ευτυχία ότι της οφείλω πάρα πολλά, γιατί κατάφερε να επιβεβαιώσει όλα όσα γράφτηκαν εδώ και χιλιάδες χρόνια από φιλοσόφους της αρχαίας Ελλάδας , Κινέζους, Ινδούς και Αιγύπτιους για την συμπεριφορά του ανθρώπινου είδους.

 

Από σήμερα είμαι υποχρεωμένος να διαχωρίσω την θέση μου στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο από τους νέους ορίζοντες.

 

Υ.Σ. Είναι ένα φαινόμενο του συνδρόμου της Στοκχόλμης που το θύμα υπερασπίζεται τον θήτη του .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *