Φ. Δομουχτσίδης: «Οι συκοφάντες να σταματήσουν την παραπλάνηση των πολιτών»

Σε έντονο ύφος, ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της απόφασης για τη δημιουργία κλειστού κέντρου εξυπηρέτησης μεταναστών, στο στρατόπεδο «Βασιλειάδη», στη Ροδόπολη.

Αμέσως μετά το τέλος της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής για το θέμα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή:

«Οι Δημότες της Σιντικής οφείλουν να γνωρίζουν την αλήθεια σχετικά με την δημιουργία οποιασδήποτε δομής προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Ροδόπολης, Ο δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης δεν γνώριζε μέχρι χθες το βράδυ τίποτε για την απόφαση. Μόλις το πληροφορήθηκε συγκάλεσε αμέσως έκτακτο δημοτικό συμβούλιο όπου κατά πλειοψηφία (πλην παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης που κατέθεσε τη δική της πρόταση) τα μέλη του αποφάσισαν να αντιδράσουν στο τετελεσμένο που δημιουργείται. Αυτή είναι η αλήθεια που κάποιοι σκοπίμως διαστρέβλωσαν. Οι συκοφάντες της πραγματικότητας, τούτες τις κρίσιμες ώρες που χρειάζεται σύμπνοια και ψυχραιμία, καλό θα ήταν να σταματήσουν την παραπλάνηση των πολιτών».
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *