Καταβλήθηκε το ειδικό τέλος στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος

Ενημέρωση σχετικά με τον επιμερισμό ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ (ανεμογεννήτριες, υδροηλεκτρικά), αφορά τους κατοίκους του Χαρωπού και του Αγκίστρου.

 

Επιτέλους, όπως φαίνεται από τον λογαριασμό έναντι της ΔΕΗ που εκδόθηκε στις 15/09/2017 και μου κοινοποιήθηκε μέσω της υπηρεσία e-bill της ΔΕΗ στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, αποδόθηκε τελικά το χρηματικό ποσό που δικαιούμαστε οι κάτοικοι του Χαρωπού για τα έτη 2010-2014. Προφανώς θα έχει αποδοθεί και στις άλλες περιοχές του Νομού Σερρών όπου υπάρχουν σταθμοί ΑΠΕ στην περιοχή τους και είναι δικαιούχοι, όπως οι κάτοικοι του Αγκίστρου, Λιθοτόπου, Ελαιώνα και Οινούσσας.

Τώρα, όσοι Χαρωπιανοί είστε εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία e-bill της ΔΕΗ, θα έχετε μία ευχάριστη ειδοποίηση λογαριασμού στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Ένας λογαριασμός που δεν τον πληρώνεις άλλα σε πληρώνει αυτός.

Όσοι δεν είστε εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία e-bill της ΔΕΗ, θα περιμένετε να σας έρθει ταχυδρομικά ο λογαριασμός έναντι της ΔΕΗ και θα δείτε το χρηματικό ποσό που σας αναλογεί.

Σύντομα θα επανέλθω με μια πιο εκτεταμένη αρθρογραφία σχετικά με το ”ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ” στην περιοχή του Χαρωπού με τα αιολικά πάρκα άλλα και τι δικαιούνται από αυτά κάτοικοι και Τοπική Κοινότητα.

 

Θωμάς Μελαδίνης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *