Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Σιντικής ο Κυριάκος Μαυροφρύδης

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής εξελέγη ο Κυριάκος Μαυροφρύδης κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί δια ζώσης, στο δημοτικό μέγαρο Σιδηροκάστρου.

 

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Τσίντσιος τις προηγούμενες ημέρες είχε υποβάλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στο δήμαρχο Σιντικής Φωτή Δομουχτσίδη, ο οποίος και την αποδέχθηκε.

 Η υποψηφιότητα του κυρίου Μαυροφρύδη προτάθηκε από τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη.

Κατά τη διαδικασία ψήφισαν 24 δημοτικοί σύμβουλοι. Υπέρ της υποψηφιότητας Μαυροφρύδη υπήρχαν 20 ψηφοδέλτια, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν και 4 λευκά.

 

Σε δήλωση του ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου ανέφερε: «Είναι μια νέα αρχή. Υπόσχομαι ότι θα είμαι Πρόεδρος όλων των Δημοτικών Συμβούλων και ευελπιστώ ότι θα υπάρχει άριστη συνεργασία με όλους. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο, που με πρότεινε για Πρόεδρο του Δ.Σ. Σιντικής, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο που με εξέλεξε».

 

Συγκινημένος, δήλωσε ο κ.Γιώργος Τσίντσιος, ο οποίος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, που με πρότεινε και με εμπιστεύτηκε για Πρόεδρο Δ.Σ. Σιντικής για το διάστημα που διατέλεσα τα καθήκοντά μου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συνεργασία που είχαμε. Προσπάθησα να είμαι δίκαιος και σωστός. Εύχομαι στον φίλο Κυριάκο και νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. Σιντικής καλή επιτυχία».

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης σημείωσε:

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο κ.Γεώργιο Τσίντσιο, που όλο το προηγούμενο διάστημα τήρησε με ευλάβεια τα καθήκοντά του. Επίσης, θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον νέο Πρόεδρο, ο οποίος εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία. Ο κ.Κυριάκος Μαυροφρύδης είναι ένας νέος άνθρωπος, τον οποίο θα στηρίξουμε όλοι μας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας πετυχημένος Πρόεδρος Δ.Σ. Σιντικής».

 

Προεδρεύων της ειδικής συνεδρίασης ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *