Σέρρες: Επιτυχία για τη Σερραία Άννα Τσομπάνη σε ημερίδα kick boxing και πυγμαχίας

Αισθητή υπήρξε η παρουσία της Τόλμης σε φιλικούς αγώνες κικ μπόξιν και πυγμαχίας, που διεξήχθησαν την Κυριακή 17-10-21, στο γυμναστήριο του συλλόγου «Ultra Fighters Gym» Θεσσαλονίκης, που ήταν και ο διοργανωτής φορέας.

 

Το αγωνιστικό επίπεδο κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, σε όλες τις κατά ηλικία κατηγορίες.

 

Από πλευράς Τόλμης έλαβαν μέρος η Άννα Τσομπάνη και Δημήτρης Τσαρσιταλίδης.

 

Η Τσομπάνη έδωσε έναν αγώνα στην κατηγορία βάρους των 65,5 κιλών,στο αγώνισμα χαμηλού λακτίσματος (lowkick) του κικ μπόξιν, του οποίου και ανεδείχθη νικήτρια, και έναν στην πυγμαχία τον οποίο έχασε με διαφορά μόλις δύο σημείων. Ο Δημήτρης Τσαρσιταλίδης έδωσε δύο αγώνες στο χαμηλό λάκτισμα του κικ μπόξιν, στην κατηγορία βάρους των 77,5 κιλών, χάνοντας τον πρώτο ύστερα από κατάφωρη αδικία των κριτών και κερδίζοντας θριαμβευικώς τον δεύτερο, με εγκατάλειψη του αντιπάλου. Η φιλική αυτή αγωνιστική ημερίδα εντασσόταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας αθλητών εν όψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

 

Σε ανακοίνωση της Τόλμης αναφέρονται και τα εξής:

 

«Οφείλουμε να εκφράσουμε και δημοσίως τις πλέον θερμές ευχαριστίες μας προς τον χορηγό, την επιχείρηση «Εβλογημένο’-Νηστίσιμο», γιά την εκ μέρους της στήριξη της αθλήτριάς μας Άννας Τσομπάνη, χάρη στην οποία αναβαθμίζεται ο αγωνιστικός εξοπλισμός της για την συμμετοχή της στις διοργανώσεις». Στα δύο στελέχη απένειμαν εύσημα γιά τις εμφανίσεις τους οι προπονητές του συλλόγου Γιώργος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης, εκφράζοντας συγχρόνως την πεποίθησή τους, ότι και οι δό θα συνεχίσουν να ακολουθούν των «δρόμο» των επιτυχιών και διακρίσεων.

 

Πηγή: maxitis.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *