Σιδ/στρο: Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι από τη “δράση” ζωοκλεφτών

 

Στο “στόχαστρο” των ζωοκλεφτών έπεσαν το προηγούμενο διάστημα κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή του Σιδηροκάστρου.

Τελευταίο περιστατικό τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς άγνωστοι αφού έκοψαν το σύρμα της περίφραξης της μονάδας του κυρίου Αποστόλη Τσιγκούνη εισέβαλαν εντός και άρχισαν να φορτώνουν στο όχημά τους δύο πρόβατα και πέντε αρνιά.

 

Ο ιδιοκτήτης της μονάδας μίλησε στο Infonews24.gr και κλάματα στα μάτια περιγράφει το τι ακριβώς συνέβη. Μάλιστα, όπως λέει ο κύριος Απόστολος είναι η τέταρτη φορά που πέφτει θύμα των ζωοκλεφτών. “”Έχω φτάσει σε απόγνωση. Είναι η 4η φορά που μπήκαν στην κτηνοτροφική μου μονάδα και συνολικά πήραν 30 ζώα. Τελευταίο περιστατικό ξημερώματα της Πρωτομαγιάς ήρθαν εδώ έκοψαν το σύρμα της περίφραξης και φόρτωσαν το αυτοκίνητό τους δυο πρόβατα και πέντε αρνιά. Εγώ χρωστάω κοντά στις 4.000 ευρώ από τις ζωοτροφές που έχω αγοράσει. Πως θα τα πληρώσω αυτά; Εμένα με ρωτάνε;”

 

Πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι μπορεί και οι ίδιοι δράστες μπήκαν την γειτονική πτηνοτροφική μονάδα και αφαίρεσαν 70 κότες καθώς επίσης τρία πρόβατα και εφτά αρνιά. “Έχουν ρήμαξαν και γείτονα μου από εκείνον πήραν 70 κότες, εφτά αρνιά, τρία πρόβατα. Μας έχουν βάλει στο στόχαστρο. Δεν ξέρουμε τι να κάνω; Εγώ αποφάσισα να κοιμηθώ στη μονάδα μονάδα για να προστατεύσουμε την περιουσία μου. Ζητούμε προστασία από τις Αρχές” καταλήγει ο κύριος Τσιγκούνης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *